2013. január 28., hétfő

BOROS CSIRKE PARADICSOMLÉVEL (GLUTÉN,TEJ,TOJÁS,CUKORMENTES)

Hozzávalók:

  • 4 db csirke alsócomb
  • 4 db csirke felsőcomb
  • napraforgó olaj
  • 4 fej hagyma
  • 2 kk fokhagymakrém
  • szárított petrezselyem
  • 5 dl paradicsomlé
  • 2 dl vörösbor
Elkészítés:
  1. A csirkéket megmossuk, és leszedjük a bőrüket, majd még egyszer megmossuk jó alaposan.
  2. A hagymát megpucoljuk, megmossuk, és felaprítjuk.
  3. Olajon üvegesre pároljuk, majd hozzáadjuk a fokhagymakrémet, és összekeverjük.
  4. A csirkéket besózzuk, majd rátesszük a fokhagymás hagymára.
  5. Átforgatjuk rajta, majd felöntjük a borral.
  6. Ismét átforgatjuk a combokat, majd hozzáadjuk a paradicsomlét.
  7. Fedővel lefedjük, és puhára pároljuk, sűrűsödjön a szaftja.
  8. Ha kész, akkor petrezselyemmel megszórjuk. Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése