2013. január 28., hétfő

FEHÉRBOROS-TÁRKONYOS CSIRKE (GLUTÉN,TEJ,TOJÁS,CUKORMENTES)

Hozzávalók:

Elkészítés:
  1. A csirkét jól megmossuk, majd a bőrét lehúzzuk, majd még egyszer megmossuk, és besózzuk.
  2. Fogunk egy tepsit, az aljára olajat teszünk, és belerakosgatjuk a csirkéket.
  3. A krumplit megpucoljuk, megmossuk majd négyfelé vágjuk, és rászorjuk a csirkére.
  4. A fokhagymár megpucoljuk, majd apró darabokra vágjuk, majd a paprikát megmossuk és felkarikázzuk, és a fokhagymával együtt a csirkére szórjuk.
  5. Megszórjuk az egészet tárkonnyal. A fehérbort alálocsoljuk.
  6. Letakarjuk alufóliával, és kb. 30 percet puhítjuk, pároljuk.
  7. Majd levesszük a fóliát, és kb. 35 percig sütjük, közben a szaftjával locsolgathatjuk. Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése