2013. január 29., kedd

SAJTOS FASÍRTGOLYÓK

Hozzávalók:

  • 70 dkg darált hús
  • 3 fej vöröshagyma
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 3 db tojás
  • 1 sajtos kifli
  • 2 db kifli
  • 30 dkg sajt
  • bors
  • pirospaprika
  • napraforgó olaj
  • zsemlemorzsa
Elkészítés:
  1. A darált húst egy nagy tálba tesszük.
  2. A hagymát megpucoljuk, és apró kockákra vágjuk, majd beleöntjük a húshoz.
  3. A fokhagymát megpucoljuk, fokhagymanyomón áttörjük, és azt is beleöntjük.
  4. Majd hozzáadjuk a tojást, sót, borsot, pirospaprikát.
  5. A sajtot lereszeljük, és azt is hozzáadjuk, majd a kifliket beáztatjuk, kinyomkodjuk, és az is mehet bele.
  6. Az egészet jól össze dolgozzuk, majd kis golyókat formázunk belőle, és zsemlemorzsába forgatjuk.
  7. Forró olajban kisütjük. Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése