2013. február 3., vasárnap

GYÜMÖLCSKOSARAK

Hozzávalók:

Tészta:
  • 0,5 kg liszt
  • 5 tojás
  • 1 cs sütőpor
  • 15 dkg vaj
  • 2 kk vanília aroma
  • 3 ek joghurt
  • 3 ek cukor
Töltelék:
Elkészítés:
  1. A tészta összetevőit egy nagy tálban alaposan összegyúrjuk, összedolgozzuk.
  2. Fogjuk a muffinformát vagy a gyümölcskosár formát, és kivajazzuk, kilisztezzük, majd előmelegített sütőben kb. 15-20 perc alatt megsütjük.
  3. Majd ha meghűlt, akkor kiszedjük a formákból.
  4. A pudingot elkészítjük, majd a kihűlt tésztaformákra tesszük. A gyümölcsöket megpucoljuk és feldaraboljuk, majd a formák tetejére rakosgatjuk. A legtetejét leöntjük tortazselével, és hagyjuk szilárdulni. Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése