2013. február 2., szombat

TEJSZÍNES-ZÖLDSÉGES TARHONYA

Hozzávalók:

  • 1 cs tarhonya
  • 2 dl tejszín
  • 1 nagy pohár kefír
  • pirospaprika
  • 20 dkg fagyasztott zöldség
  • 1 konzerv kukorica
  • paradicsom
  • 20 dkg sajt
Elkészítés:
  1. A tarhonyát megfőzzük.
  2. A fagyasztott zöldséget megpároljuk, de közben hozzáadjuk a kukoricát és a paradicsomot, amit előzőleg apróra vágtunk.
  3. A tejszínt a kefírrel kikeverjük, majd hozzáadjuk a sót és a pirospaprikát.
  4. Ha a zöldség megpárolódott, akkor hozzáadjuk a tejszínes masszát.
  5. Rottyanásig főzzük, majd hozzáöntjük a kész tarhonyához.
  6. Alapossan összekeverjük.
  7. A sajtot apró kockákra vágjuk, majd ezt is hozzáadjuk, és ezzel is jól elkeverjük. Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése