2013. április 2., kedd

TEJFÖLÖS-FOKHAGYMÁS CSIRKEMELL SAJTOS SALÁTAÁGYON (glutén,tojás,cukormentes)

Hozzávalók:
1 kg csirkemell
1 nagy doboz tejföl

bors
petrezselyem
3 e olaj
0,5 ek fokhagymakrém
1 cs vegyes saláta
paradicsom
reszelt sajt
majonéz

Elkészítés:
A csirkét felszeleteljük, alaposan megmossuk.
A tejfölt,sót,borsot,fokhagyma krémet, olajat és petrezselymet alaposan össze keverjük, majd a csirkére öntjük, és össze forgatjuk őket.
Hagyjuk állni fél-egy órát benne.
Majd egy tepsibe rakosgatjuk, a maradék tejfölös masszával leöntjük.
Fóliával letakarva 180 fokon kb. 40 percig puhítjuk, majd a fólia levétele után kb. 20 percet sütjük.
Egy tálba salátát teszünk, paradicsomot szelünk bele, majd megszórjuk reszelt sajttal és ráteszünk a csirkéből, majd a tetejére majonézt rakunk.
Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése