2013. május 11., szombat

CUKKINIS LECSÓVAL TÖLTÖTT PADLIZSÁN

Hozzávalók:
1 fej hagyma
2 db paradicsom
2 db paprika
1 db cukkini
1 db padlizsán
2 db tojás
1 cs mini mozzarella
olaj

bors
pirospaprika

Elkészítés:
A lecsót a szokásos módon elkészítjük a cukkinivel.
A hagymát megpucoljuk,megmossuk, felszeleteljük, majd olajon megpirítjuk, bele tesszük a sót, borsot és pirospaprikát és alaposan össze keverjük.
A paradicsom , paprikát és cukkinit megmossuk és feldaraboljuk, majd rá tesszük a hagymára majd jól össze forgatjuk és némi vízzel felöntjük, majd hagyjuk hogy jó puha legyen és a víz is szinte elfogyjon róla.
A padlizsánt megmossuk, levágjuk a végeit majd kettévágjuk és kiszedjük a belét.
Egy sütőpapíros tepsibe helyezzük, majd  a kész lecsót elosszuk benne.
A tojásokat felverjük és rájuk kanalazzuk, majd a tetejére a mozzarella golyókat.
Alufóliával lefedjük és kb. 20 percet puhítjuk , majd levéve a fóliát ismét kb. 20 percet hogy szép sült színe legyen.
Jó étvágyat!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése