2013. május 4., szombat

FASÍRTTAL TÖLTÖTT GOMBAFEJEK

Hozzávalók:
0,5 kg gomba
70 dkg darált hús
1 db répa (12 dkg)
1 fej hagyma (5 dkg)
2 db tojás
10 dkg sajt
1 cs mozzarella sajt (12,5 dkg)

bors
pirospaprika
fokhagymakrém

Elkészítés:
A gombát megpucoljuk, megmossuk.
A tönk részét apró darabokra vágjuk, majd  a répát megpucoljuk és lereszeljük.
A hagymát megpucoljuk és apróra vágjuk, a sajtot lereszeljük.
Majd a répát, gomba feldarabolt tönk részét, darált húst, hagymát, tojást , reszelt sajtot, sót,borsot,pirospaprikát és fokhagymakrémet egy tálba tesszük és alaposan össze gyúrjuk.
Egy tepsit sütőpapírral kibélelünk , a gombafejeket megtöltjük a darált hússal, majd a maradék darált húsból egy roládot készítünk, azt is bele a tepsibe.
A mozzarella sajtot feldaraboljuk és mindegyik gomba tetejére teszünk és a fasírt roládra is.
Alufóliával letakarjuk és 30 percig így sütjük, majd leszedjük róla és kb. 20 percig még sütjük.
Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése