2013. június 28., péntek

KUKORICA KRÉMLEVES BACONSZALONNÁVAL


Hozzávalók:
2 doboz konzerv kukorica
1 dl tejszín

bors
1 db húsleves kocka
1 fej hagyma
pici olaj

Elkészítés:
A hagymát megpucoljuk , megmossuk és apró darabokra vágjuk, majd az olajon kissé megpirítjuk.
Hozzá adjuk a sót, borsot , elkeverjük, majd hozzá adjuk a kukoricát, avval is némileg átpirítjuk, majd felöntjük vízzel.
Hozzáadjuk a leves kockát is.
Kb. 15 -20 percig hagyjuk így egybe főni, majd a tűről levesszük és botmixerrel végig "daráljuk".
Vissza tesszük a tűzre, majd a tejszínhez hozzá adunk a levesből pár kanállal, kikeverjük és vissza öntjük a leveshez.
Hagyjuk egyet rottyani és kész is!
Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése