2013. július 23., kedd

ZÖLDSÉGES FASÍRTLEPÉNY TÜKÖRTOJÁSSAL (GLUTÉN,LAKTÓZ,CUKORMENTES)


Hozzávalók:
Fasírt alaphoz:
70 dkg darált hús

bors
pirospaprika
fokhagymakrém
pirosarany
3 db tojás

60 dkg fagyasztott zöldség

4 db tojás

Elkészítés:
A zöldséget megpároljuk, erre azért van szükség, hogy a felesleges víz kimenjen belőle és ne ázzon el a fasírt.
A fasírt összes hozzávalóit egy nagy tálban össze gyúrjuk, majd sütőpapíros tepsiben kocka alakra bele tesszük, mindenhol egyforma legyen.
Ezt előmelegített sütőben kb. 10 percig sütjük, majd kivesszük.
Rátesszük a zöldséget és ráütjük a tojást.
Majd kb 15 percig sütjük még.
Jó étvágyat!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése