2013. augusztus 7., szerda

DINNYETORTA (GLUTÉN, LAKTÓZ ÉS CUKORMENTES)

Hozzávalók:

Piskóta:
10 dkg kókuszliszt
20 g DW 1:12 folyékony édesítő
4 db tojás
1 cs sütőpor

Krém 1 :
25 dkg dinnye
18 dkg túró - laktózmentes
15 gr DW 1:12 folyékony édesítő
10 gr utifűmaghéj

Krém 2:
2 dl cukormentes tejszín - laktózmentes
25 dkg dinnye
15 gr utifűmaghéj
10-20 gr DW 1:12 folyékony édesítő - ízlés szerint

Díszítés:
1 ek cukrozatlan kakaóport kikeverünk egy kis cukormentes , laktózmentes tejszínnel
Dinnye

Elkészítés:
A piskóta összes hozzávalóit egy tálban alaposan kikeverjük, majd két részben megsütjük.
A krémeket nagyon egyszerűen csak össze kell turmixolni, és kis időre a hűtőbe tenni.
Majd ha a piskóta kész és meghűlt, akkor az első lapra rákenjük a túrós réteget, majd egy piskóta lap és jön a habos réteg.
Az oldalát is bekenjük vele, majd jöhet a díszítés.
Majd a hűtőbe , hogy az egész össze álljon.
Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése