2013. szeptember 1., vasárnap

CÉKLÁS FASÍRT (GLUTÉN, LAKTÓZ ÉS CUKORMENTES)


Elsőre kicsit bizarrnak tűnhet a színe miatt... Csináltam már mindenféle zöldséggel fasírtot, hát most eljött a cékla ideje... És valami mennyeit sikerült alkotnom ! :)

Hozzávalók:
20 dkg hagyma
25 dkg cékla
30 dkg darált hús
3 db tojás

bors
pirospaprika
petrezselyem

Elkészítés:
A céklát megpucoljuk , megmossuk és lereszeljük. Érdemes ezt gumikeztyűbe végezni.
A hagymát megpucoljuk, megmossuk , majd feldaraboljuk.
Majd az összes hozzávalót alaposan össze gyúrjuk, és gombócokat formálunk belőle, amit egy sütőpapíros tepsibe teszünk .
Alufóliával letakarva 25 percig így sütjük 180 fokra előmelegített sütőben, majd leszedjük róla és meg kb 20-25 percig sütjük.
Jó étvágyat hozzá!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése