2013. november 23., szombat

ALMÁS - CSOKIS MŰZLISZELET (GLUTÉN,LAKTÓZ ÉS CUKORMENTES)


Hozzávalók:
30 dkg diákcsemege
3 ek méz
1 cs gullon keksz - glutén és cukormentes
2 db alma
2 ek szezámmag
1 t csokoládé - glutén és cukormentes
pici tej - laktózmentes vagy kókusztej

Elkészítés:
Az almát megpucoljuk, megmossuk , feldaraboljuk.
Szeletelő - aprító gépbe tesszük a hozzávalókat (a csokin és a tejen kívül), majd össze aprítjuk.
Egy tálba tesszük, elegyengetjük.
A csokoládét a tejjel felolvasztjuk, majd  a tetejére tesszük, berakjuk a hütőbe egy éjszakára, majd másnap fogyasztható.
Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése