2013. november 23., szombat

MIRINDA SZELET AVAGY FANTÁS TÚRÓS (GLUTÉN,LAKTÓZ ÉS CUKORMENTES)


Hozzávalók:
Piskóta:
6 db tojás
édesítő
2 ek cukrozatlan kakaópor
2 ek kókuszliszt
2 ek gluténmentes süteményliszt (mester család)
6 ek víz
1 cs sütőpor

Túrókrém:
25 dkg laktózmentes túró
2,5 dl tejszín - cukor és laktózmentes
édesítő
reszelt citromhéj
citromlé

Gyümölcsös zselé
2 cs vanília pudingpor - gluténmentes - haas
édesítő
1 üv (0.75 l) san benedetto narancslé (szénsavas)

Elkészítés:
A tojásokat ketté választjuk, majd a fehérjét kemény habbá verjük.
Majd fokozatosan hozzá adunk mindent, és kikeverjük.
Előmelegített sütőben kb. 15-20 perc alatt 180 fokon megsütjük.
A tejszínt felverjük az édesítővel félig, majd hozzá adjuk a túrót, reszelt citromhéjat és citromlevet, kikeverjük.
Majd a megsült és kihűlt piskótára tesszük.
A narancslében megfőzzük a pudingokat, majd még melegen rátesszük a túrórétegre, majd 4-5 órára a hűtőbe tesszük, hogy jól lehűljön.
Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése