2013. december 10., kedd

EPRES BONBONOK (GLUTÉN,LAKTÓZ ÉS CUKORMENTES)

Hozzávalók:
150 gr kókuszolaj
2 cl monin cukormentes eperszirup
2 cl tejszín - laktózmentes
édesítő
40 gr cukrozatlan kakaópor

Töltelék:
1 ek eperlekvár - cukormentes
pici tejszín - laktózmentes

Elkészítés:
A kókuszolajat felolvasztjuk majd az édesítővel, kakaóporral , tejszínnel és sziruppal együtt alaposan kikeverjük, sűrű csoki állagú masszát kapunk.
A lekvárt a tejszínnel kikeverjük.
A bonbon formák aljára csokimázat rakunk, majd lekvár és újra a csoki.
Hagyjuk lehűlni, majd egy éjszakára berakjuk a fagyasztóba.
Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése