2013. december 22., vasárnap

MÁLNAHABOS MUFFIN (GLUTÉN, LAKTÓZ ÉS CUKORMENTES)


Hozzávalók:
15 dkg alfa mix - gluténmentes lisztkeverék
15 dkg kókuszliszt
2 db tojás
édesítő
1 cs sütőpor
15 dkg vaj
2 dl laktózmentes vagy kókusztej

20 dkg fagyasztott málna
2 dl tejszínhab -  laktózmentes
édesítő
5 gr utifűmaghéj

Elkészítés:
A tészta hozzávalóit alaposan kikeverjük, majd hozzáadjuk a fagyasztott málna levét, és evvel is kidolgozzuk.
Muffin kapszlikba tesszük a tésztát, majd előmelegített sütőben kb. 20-30 perc alatt megsütjük.
A habot felverjük az édesítővel, majd a málnát hozzáadjuk, és kikeverjük vele , majd legvégül az utifüvet.
Habnyomóval rátesszük a muffinok tetejére, majd díszítjük.
Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése