2014. január 15., szerda

ZÖLDSÉGES CSIRKEPAPRIKÁS GLUTÉNMENTES TÉSZTÁVAL (GLUTÉN,LAKTÓZ ÉS CUKORMENTES)


Hozzávalók:
10 db csirkecomb felső
1 db nagyobb sárgarépa
1 konzerv gomba
1 konzerv zöldborsó (természetesen jobb, ha van friss)
pici olaj

bors
pirospaprika
2 db hagyma
5 dl tejföl - laktózmentes

1 cs gluténmentes tészta

Elkészítés:
A csirkéről leszedjük a bőrét, majd alaposan megmossuk.
A hagymát megpucoljuk, megmossuk, majd apróra vágjuk, majd az olajon üvegesre pároljuk.
Hozzá adjuk a pirospaprikát, sót és borsot, gyorsan elkeverjük, majd rátesszük a combokat, kissé megpirítjuk.
A répát megpucoljuk,megmossuk majd apróra vágjuk és a borsóval és gombával együtt hozzáadjuk a csirkéhez, majd felöntjük vízzel némileg, és szépen hagyjuk , amíg minden puhára fő.
A tejfölt kikeverjük 3-4 evőkanál pörköltlével, majd fokozatosan hozzákeverjük a pörkölthöz és hagyjuk még egyet rotyani.
A tésztát kifőzzük és ha kész a csirke , akkor tálalható.
Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése