2014. február 26., szerda

VÖRÖS ÁFONYÁS FŰSZERES BONBON (GLUTÉN, LAKTÓZ ÉS CUKORMENTES)


A csoki készítéshez itt találtok formákat:
http://etelallergiaabc.boltaneten.hu/kinalat/5_szilikon_es_papirformak-2/

A csoki készítésről pedig videót:
http://www.youtube.com/watch?v=mHpiIPv4NdA


Hozzávalók:
10 dkg kókuszzsír
50 dkg cukrozatlan kakaópor
édesítő
0,5 – 1 dl tejszín- laktózmentes
1 kk reszelt citromhéj
1 kk mézeskalács fűszer
5 dkg aszalt vörösáfonya
Elkészítés:
A kókuszzsírt felolvasztjuk, majd folyamatos keverés mellett hozzáadjuk az édesítőt, kakaóport, majd tejszínt.
Majd belekeverjük a fűszereket, majd áfonyát és formákba tesszük.
Egy éjjelre betesszük a hűtőbe.
Jó étvágyat!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése