2014. február 9., vasárnap

ZSÁKBAN SÜLT RÉPÁS CSIRKEMELL (GLUTÉN,LAKTÓZ ÉS CUKORMENTES)



Hozzávalók:
1 kg csirkemell
2 db sárgarépa
bors
fokhagyma pehely
olaj
2 dl joghurt – laktózmentes
0,5 dl tej – laktózmentes vagy kókusz

Elkészítés:
A csirkét megmossuk, csíkokra vágjuk.
A répát megpucoljuk, megmossuk , feldaraboljuk és a csirkével össze keverjük.
Az olajat , joghurtot, tejet, sót, borsot, fokhagyma pelyhet kikeverjük, a csirkére öntjük, majd egy éjjelt hagyjuk állni benne.
Másnap egy tepsibe alufóliát teszünk, majd erre tesszük a csirkét a joghurtos öntettel, majd becsomagoljuk.
Előmelegített sütőben 180 fokon 40 percig így sütjük, majd szétnyitjuk és kb még 20 percet , amíg szép barna nem lesz.

Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése