2014. március 29., szombat

KAKAÓS - MÁLNÁS TORTA (GLUTÉN, LAKTÓZ ÉS CUKORMENTES)



Hozzávalók:
Piskóta:
3 db nagy tojás
édesítő
1 ek cukrozatlan kakaópor
1 ek kókuszliszt
1 ek gyümölcsmix liszt
1 cs sütőpor
1 ek mézpótló

Krém:
15 dkg málna
10 dkg krémsajt - camping laktózmentes
édesítő
1 ek mézpótló
1 cs zselatinfix

Elkészítés:
A piskóta hozzávalóit alaposan kikeverjük, majd előmelegített sütőben kb. 25 perc alatt megsütjük.
A krém hozzávalóit robotgéppel kikeverjük.
Majd ha megsült a piskóta és kihűlt , akkor kettévágjuk, megkenjük a krém kétharmadával, majd a tetejére a maradékot rákenjük.
Betesszük egy éjjelre a hűtőbe , hogy jól összeálljon.
Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése