2014. március 2., vasárnap

KARAMELLÁS - EPRES PALACSINTA (GLUTÉN, LAKTÓZ ÉS CUKORMENTES)



A liszteket és édesítőt itt tudod megvenni:
http://etelallergiaabc.boltaneten.hu/

Hozzávalók:
2 db tojás
2 ek kókuszliszt
2 ek gluténmentes liszt (Barbara)
édesítő
1 ek olaj
2,5 dl ásványvíz

Töltelék:
5 dkg eper
4 db karamellás cukor – gl, chn
2 ek eper lekvár

monin cukormentes eperszirup
darált édesítő

Elkészítés:
A palacsinta hozzávalóit alaposan kikeverjük, majd mini palacsintákat sütünk belőle.
Az epret, lekvárt és karamellt egybe főzzük.
A palacsintákat egymásra rakosgatjuk, úgy hogy közbe a karamellás eperrel megkenjük.
Majd a tetejére is és majd sziruppal meglocsoljuk és megszórjuk édesítővel.

Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése