2014. április 5., szombat

ANANÁSZKRÉMES MÁKTORTA (GLUTÉN, LAKTÓZ ÉS CUKORMENTES)


Hozzávalók:
3 db tojás
0,5 cs sütőpor
édesítő
2 ek mákliszt
2 ek gyümölcsmix liszt
szükség szerint pici víz
Krém:
1 db ananász
édesítő
3 dl víz
1 cs vaníliás pudingpor – haas – gluténmentes
1 cs zselatin
Elkészítés:
A piskóta hozzávalóit alaposan kikeverjük robotgéppel, majd előmelegített sütőben 180 fokon kb. 23 perc alatt megsütjük.
Az ananászt megpucoljuk, megmossuk, majd feldaraboljuk.
Robotgéppel pépesítjük.
A pudingot a vízben megfőzzük, majd ha kissé meghűlt , akkor hozzákeverjük az ananászt, majd bele tesszük a zselatint.
Ezt ráöntjük a piskótára, majd egy éjszakára betesszük a hűtőbe.

Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése