2014. április 9., szerda

EPRES-TÚRÓS HALOM (GLUTÉN, LAKTÓZ ÉS CUKORMENTES)



Hozzávalók:
2 db tojás
10 dkg eper
3 ek gyümölcsmix liszt
édesítő
0,5 cs sütőpor
1 kk kakaópor

15 dkg túró – laktózmentes
édesítő
monin cukormentes eperszirup

kakaópor

Elkészítés:
A tészta hozzávalóit alaposan kikeverjük robotgéppel, majd sütőpapírra kisebb kör alakokba kanalazunk a masszából. Kb. 5-6 db.
Ezt 180 fokra előmelegített sütőben kb. 10-15 perc alatt megsütjük.
A túrót a sziruppal és édesítővel kikeverjük, majd ha a korongok megsültek és kihültek, akkor sorban megkenjük. (egy korong, túró-rá egy korong-túró…..)
Az utolsónál túróval zárunk, majd meglocsoljuk sziruppal és megszórjuk cukormentes kakaóporral.

Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése