2014. április 27., vasárnap

PIZZATÉSZTÁS TÖLTÖTT MUFFIN (GLUTÉN, LAKTÓZ ÉS CUKORMENTES)


Alapanyagokat egy helyről:
http://www.etel-allergia-abc.hu/

Hozzávalók:
5 dkg hajdinaliszt
5 dkg kukoricaliszt
5 dkg kókuszliszt
5 gr utifűmaghéj
5 dkg sajt – laktózmentes
2-2,5 dl víz

Töltelék:
mindenféle zöldség (gomba, répa, paradicsom, kukorica……)

Tetejére:
1 db tojás kenni
szezámmag
Elkészítés:
A tészta hozzávalóit alaposan kidolgozzuk, majd hagyjuk állni fél órát.
Ha letelt az idő, akkor muffin formákba nyomkodunk darabokat, azt elősütjük 180 fokon kb. 10 percig előmelegített sütőben.
Majd kivesszük, megtöltjük, és a maradék tésztából tetőket csinálunk, azt megkenjük tojással, megszórjuk szezámmaggal és még kb. 10 -15 percig sütjük.

Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése