2014. május 17., szombat

ALMÁS-RÉPÁS CSIRKEMELL (GLUTÉN, TEJ - laktóz,cazein, CUKORMENTES)


Alapanyagok:
Ételallergia Abc

Hozzávalók:
2 db nagyobb répa
1 db tojás
1-2 db alma
1 egész csirkemell

Elkészítés:
A csirkét alaposan megmossuk, majd 6 részre vágjuk (először ketté, majd hozzába).
A répát és almát megpucoljuk,megmossuk, majd lereszeljük.
A tojással kikeverjük, sózzuk.
A csirkéket beleforgatjuk ebbe, majd sütőpapíros tepsire tesszük, és a tetejére még halmozunk a masszából.
Letakarjuk alufóliával, 30 percig 180 fokon sütjük, majd leszedjük a fóliát és 15-20 percig sütjük még.
Jó étvágyat!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése