2014. május 8., csütörtök

MINI EPRES TORTA (GLUTÉN, LAKTÓZ, CUKOR MENTES, SZÉNHIDRÁTSZEGÉNY)


Alapanyagokat egy helyről:
Ételallergia Abc

Hozzávalók:
Piskóta:
2 db tojás
édesítő

eperlekvár

5 dkg eper
1 dl kókuszkrém
zselatin (lehet utifűmaghéj is)
édesítő (elhagyható)

Elkészítés:
A piskóta hozzávalóit kikeverjük robotgéppel, majd szilikon formába nyomkodjuk (muffin – nagyobb méret), előmelegített sütőben kb. 10-15 perc alatt megsütjük.
Megkenjük lekvárral.
Majd az epret összeturmixoljuk, hozzáadjuk a kókuszkrémet, majd a zselatint, és ráöntjük a formára.
Egy éjjelre a hűtőbe tesszük.
Másnap fogyasztható.

Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése