2014. június 4., szerda

EPRES MORZSÁS SÜTI (GLUTÉN,TEJ,TOJÁS,CUKORMENTES)


Alapanyagok:
Ételallergia Abc

Hozzávalók:
20 dkg kókuszliszt
15 dkg utifűmaghéj
1 ek sweet 4 you
4-5 dl víz
Krém:
5 dkg eper
2 dl kókuszkrém
2,5 dl kókusztej
1 cs zselatin
1 ek sweet 4 you (aki édesebben szereti,annak lehet több)

5 szem eper feldarabolva

Elkészítés.
A piskóta hozzávalóit összegyúrjuk, majd sütőpapíros tepsire nyomkodjuk kocka formába, majd előmelegített sütőben kb 15-20 perc alatt megsütjük.
Morzsás tésztát kell kapni.
A krém hozzávalóit kikeverjük, úgy, hogy az epret leturmixoljuk előtte.
Majd egy szilikon formába morzsolunk a tésztából,majd eper darabok jönnek, majd jön krém, majd ismételjük..A végén tésztával zárjuk.

Betesszük egy éjjelre a hütőbe..
Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése