2014. június 9., hétfő

ZÖLDSÉGES HÚS KARFIOL PÜRÉVEL ÉS KARFIOL TALLÉRRAL (GLUTÉN,TEJ,CUKORMENTES)


Alapanyagok:
Ételallergia Abc

Hozzávalók:
Hús:
1,5 kg comb (csirkével is elkészíthető)
1 db paradicsom
1 db paprika
1 konzerv kukorica
bors
grill fűszerkeverék
szezámmag olaj

Karfiolpüré:
1 fej karfiol
bors

Karfiol tallér:
fél fej karfiol
3 db tojás
bors

Elkészítés:
A húst felszeleteljük apró kockákra, majd alaposan megmossuk.
Az olajon megpirítjuk, majd hozzá adjuk a többi alapanyagot és puhára összefőzzük.
Karfiolpüré:
A karfiolt megmossuk, feldaraboljuk, megfőzzük, majd a fűszerekkel összeturmixoljuk.
Karfiol tallér:
A karfiol megmossuk, feldaraboljuk, megfőzzük, összeturmixoljuk a többi alapanyaggal, majd sütőpapíros tepsire kanalazzuk.
180 fokra előmelegített sütőben megsütjük.
Jó étvágyat!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése