2014. július 5., szombat

PARADICSOMOS PÖRKÖLT (GLUTÉN,TEJ,TOJÁS,CUKORMENTES)



Alapanyagok:
Ételallergia Abc


Hozzávalók:
6 db csirkecomb
2 db paradicsom
20 dkg gomba
2 fej hagyma
3 fej fokhagyma
1 dl paradicsomlé
bors
pici olaj
Elkészítés:
A combokról leszedjük a bőrét és alaposan megmossuk.
A hagymát és a gombát megpucoljuk, megmossuk, majd feldaraboljuk.
A hagymát üvegesre pároljuk, majd a gombát, apróra zúzott fokhagymát és a paradicsomot rátesszük, átforgatjuk, fűszerezzük, majd jöhet a hús és összepirítjuk.
Ráöntjük a paradicsomlevet és némi  vizet , majd letakarva puhára főzzük.
Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése