2014. július 12., szombat

RIBIZLI KOSÁRKA ( GLUTÉN,TEJ - LAKTÓZ,CUKORMENTES)



Alapanyagok:
Ételallergia Abc




Hozzávalók:
2 db tojás
édesítő
+ annyi víz amennyit felvesz
Töltelékhez.
10 dkg túró vagy totu
édesítő
vanília aroma
2 ek kókuszkrém
ribizli

Elkészítés:
A tésztához az alapanyagokat kidolgozzuk, majd nagyobb szilikon formákba nyomkodjuk, hogy kosárkát kapjunk.
A töltelékhez a túrót vagy totut kikeverjük a ribizlin kívül a többi alapanyaggal.
A ribizlit turmixoljuk (pár szemet hagyunk).
A kosárkákat 180 fokon kb 15-20 perc alatt megsütjük, de sütés előtt szurkáljuk meg az alja részét.
Majd ha kihűltek pár szem ribizlit teszünk bele, majd túrókrémet, majd jön a turmixolt ribizli.

Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése