2014. szeptember 26., péntek

REGGELI ZSÖMLE (GLUTÉN,TEJ,TOJÁS,CUKOR,SZÓJAMENTES)



Alapanyagok:
Ételallergia Abc

Hozzávalók:
kb 0,5 l víz
30 gr élesztő
1 ek olaj

szezámmag

A liszteket a sóval, útifűvel egy tálban összekeverjük.
Az élesztőt felfuttatjuk, majd robotgéppel alaposan kidolgozzuk, végül hozzákeverjük az olajat.
Letakarjuk és 1 órát hagyjuk kelni.
Majd gombócokat formázunk és sütőpapíros tepsire tesszük.
Megszórjuk szezámmaggal , majd 180 fokra előmelegítjük a sütőt, és kb 40-50 perc alatt megsütjük, de akkor már 160 fokra levesszük a fokot. (tűpróba)!.
Jó étvágyat!







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése