2014. szeptember 21., vasárnap

VIRSLIS ÉS SIMA LÁNGOS (GLUTÉN,TEJ,SZÓJA,CUKORMENTES,SZÉNHIDRÁT CSÖKKENTETT)



Alapanyagok:
Ételallergia Abc

Hozzávalók:
25 dkg Mix Per Pane
25 dkg Low Carb Tápiókakeményítő (helyettesíthető)
kb. 4 dl víz
3 dkg élesztő
2 ek olaj

Virsli


+ olaj a sütéshez

Elkészítés:
Az alapanyagokat alaposan összedolgozzuk (az élesztőt felfuttatva tesszük bele), majd hagyjuk egy órát pihenni!! (Jó duplájára fog megkelni!!!!)

Majd vizes kézzel darabokat csípünk le a tésztából, kézzel nyújtjuk lángos formára, beletesszük a közepére a virslit, összehajtjuk, majd forró olajban kisütjük.

Én növényi sajttal és fokhagymás kókuszkrémmel tálaltam!

Jó étvágyat!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése