2014. november 8., szombat

ALMÁS-DIÓS TORTA (LISZT,TEJ,CUKOR,SZÓJAMENTES,SZÉNHIDRÁT CSÖKKENTETT)


Alapanyagok:
Ételallergia Abc

Hozzávalók:
Piskóta:
4 db tojás
1 cs sütőpor
édesítő
4 ek darált dió
1 ek útifűmaghéj
0,5 dl víz

Krém:
5 db alma
méz
mézeskalács fűszer
fahéj
1 cs vaníliás pudingpor - haas
1,5 dl kókuszkrém

Elkészítés:
A piskóta hozzávalóit alaposan összeturmixoljuk, majd előmelegített sütőben 180 fokon kb. 30 perc alatt megsütjük.
A krémhez az almákat megmossuk,megpucoljuk, lereszeljük, majd a mézzel és fűszerekkel alaposan megpároljuk.
Majd hozzá adjuk a kókuszkrémmel kikevert pudingot, és sűrűre főzzük.
Ha meghűlt a piskóta , kettévágjuk , megtöltjük krémmel, plusz a tetejére is teszünk.
Majd egy éjjelre a hűtőbe tesszük, másnap házi csokival vonjuk be.

Házi csoki készítése itt!!!!!!!!

Jó étvágyat!





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése