2014. december 23., kedd

KARÁCSONYI BONBON (GLUTÉN,TEJ,TOJÁS,CUKOR,SZÓJAMENTES,SZÉNHIDRÁT CSÖKKENTETT)



Alapanyagok:
Ételallergia Abc

Hozzávalók:
csoki réteg:
100 gr kókuszzsir
100 gr cukrozatlan kakaópor (holland vagy szerencsi, vagy a cicás...)
édesítő (ez attól függ, hogy keserű csokit vagy édesebbet szeretnek )
kb 2 ek kókuszkrém (ha tejcsokisabbat szeretnénk, akkor többet kell ebből bele tenni)

Töltelék:
10 szem aszalt szilva
fahéj
dió
méz

Elkészítés:
A töltelék hozzávalóit összeturmixoljuk.
A csokihoz a kókuszzsirt felolvasztjuk, hozzáadjuk a kakaóport, édesítőt, majd legvégül a kókuszkrémet, itt nagyon gyorsan kell dolgozni, hogy az olaj ne csapódjon ki.

Majd formába tesszük, csoki, töltelék, és csoki...
Majd hagyjuk dermedni hűtőben!

Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése