2014. december 1., hétfő

LENMAGOS NUTRI FREE KENYÉR (GLUTÉN,TEJ,TOJÁS,CUKOR,SZÓJAMENTES)



Alapanyagok:
Ételallergia Abc

Hozzávalók:
50 dkg Nutri Free mix per pane (http://www.etel-allergia-abc.hu/nutri_free____mix_per_pane_1000_gr_520 )

2,5 dkg budafoki élesztő
5 dl víz
2 ek útifűmaghéj (http://www.etel-allergia-abc.hu/nutri_free____mix_per_pane_1000_gr_520 )
6 ek lenmag

Elkészítés:
Az élesztőt felfuttatjuk, majd az összes hozzávalóval együtt alaposan összedolgozzuk.
Hagyjuk kelni 1 órát, majd formába tesszük, kissé megolajozzuk a tetejét.
A sütőt 180 fokra előmelegítjük, majd kb 40-45 perc alatt aranybarnára sütjük a kenyeret.
Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése