2014. december 12., péntek

SZEZÁMPELYHES KENYÉR (GLUTÉN,TEJ,TOJÁS,CUKOR,SZÓJAMENTES)


Alapanyagok:
Ételallergia Abc

Hozzávalók:
50 dkg Bezglutén gl mentes kenyérliszt (itt találod)
10 dkg szezámpehely (itt találod)
3 dkg budafoki élesztő ( használható instant is)

2 ek útifűmaghéj (itt találod)
5,5 dl víz

Szilikon kenyér forma vagy szilikon torta forma (itt találod)

olaj a kenéshez

Elkésztés:
Az élesztőt felfuttatjuk, majd az összes alapanyaggal együtt alaposan kidolgozzu, hagyjuk megkelni, majd formába tesszük, vékonyan megkenjük olajjal, megszórjuk plusz szezámpehellyel , majd 180 fokra előmelegíített sütőben kb 40-45 perc alatt megsütjük.
Jó étvágyat!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése