2015. január 18., vasárnap

CSOKIS-MEGGYES ÓRIÁS MUFFIN (GLUTÉN,TEJ,CUKOR,SZÓJAMENTES)



Alapanyagok:
Ételallergia Abc

Hozzávalók (12 db nagy méretű muffinhoz)
35 dkg Nutri free mix per pane ( http://www.etel-allergia-abc.hu/nutri_free____mix_per_pane_1000_gr_520 )
1 ek útifűmaghéj ( http://www.etel-allergia-abc.hu/utifumaghej___psyllium_husk___300_gr_drosgtar_668?keyword=útifűmag
2 ek karobpor ( http://www.etel-allergia-abc.hu/karobpor___naturganik_500_gr_638?keyword=karob )
1 cs sütőpor
15 dkg liga margarin
3 db tojás
2 ek méz
2 dl házi kókusztej ( evvel készítettem: http://flora-natura.hu/spl/631882/NC-3682-STANDARD )
1 ek dw 1:4 édesítő

10 dkg meggy

Elkészítés:
Az összes hozzávalót összeturmixoljuk, majd végül bele forgatjuk a meggyet.
Muffin formákba töltjük és 180 fokra előmelgített sütőben kb 20-25 perc alatt megsütjük.
A tetejére házi csoki és meggy került.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése