2015. március 22., vasárnap

2 in 1 RECEPT: SAJTOS KENYÉR ÉS ZSÖMLE (GLUTÉN,TEJ,TOJÁS,CUKOR,SZÓJAMENTES)


Alapanyagok:
Ételallergia Abc

Hozzávalók:
50 dkg gluténmentes liszt
6 dl víz
20 dkg növényi sajt
2 ek útifűmaghéj
1 cs porélesztő
1 ek olaj
+olaj a kenéshez
+ növényi sajt megszórni

Elkészítés:
A vizet meglangyosítjuk, a sajtot lereszeljük, és az összes alapanyaggal együtt alaposan kidolgozzuk, majd egy órát kelesztjük.
Ha lejárt az idő, akkor szilikon kenyérformába és nagyobb alakú muffin formákba tesszük.
Megkenjük olajjal és megszórjuk sajttal.

180 fokra előmelegítjük a sütőt, majd kb 40-45 perc alatt megsütjük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése