2015. június 23., kedd

MEGGYES PISKÓTA ÉS LISZT TESZTELÉS (GLUTÉN,TEJ,CUKOR,SZÓJAMENTES)



Teszteltem..és tökéletesre sikerült, mind állagra, mind ízre is..Juhuuuuu grin hangulatjel 
A délután leszedett saját meggyel készítettem álom finom meggyes sütit az Il Panne Di Anne glutén, tojás ás tejmentes süti lisztjével.
A recept roppant egyszerű:
3 db tojás
4 ek Il Panne Di Anne glutén, tojás ás tejmentes süti liszt ( itt találjátok)
édesítő
1 cs sütőpor
1 ek utifűmaghéj
6 ek víz
+ meggy
Elkészítés:
A pisköta összetevőit összeturmixoljuk, szilikon formába tesszük, bele dobáljuk a meggyet ,majd 180 fokra előmelegített sütőbe tesszük.
Így sütjük kb 15 percig, majd levesszük 160-170 fokra és még 10-15 percig sütjük.
Por édesítővel megszórjuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése