2015. július 3., péntek

CSOKIS-VANÍLIÁS-HABOS KEHELY (GLUTÉN,TEJ,CUKOR,SZÓJAMENTES)


Alapanyagok:
Ételallergia Abc

Hozzávalók:
Piskóta:
10 dkg Absorice csokis növényi fehérjepor
2 db tojás
1 cs sütőpor
édesítő
1,5 ek kókuszolaj (itt találod)
150 gr rizskrém (Alpro)

Krém:
0,6 dl mandulatej (Alpro)
édesítő
1 cs Haas vaníliás pudingpor

Tejszín réteg:
1 cs habfixáló
2,5 dl kókuszkrém (Alpro)
édesítő

ízlés szerint gyümölcs (nálam szeder volt)

Elkészítés:
A piskóta hozzávalóit összeturmixoljuk, majd szilikonos formában kb 20-25 perc alatt megsütjük (tűpróba).
Ha kihűlt felkockázzuk.
A kókuszkrémet a habfixálóval alaposan kikeverjük, majd a hűtőbe tesszük.
A pudingot megfőzzük.
Ha minden kihűlt (piskóta,puding), akkor kehelybe rétegezzük, tetejére a "hab" jön, majd a gyümölcs.
Jó étvágyat!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése