2016. január 8., péntek

LENMAGPELYHES KENYÉR (GLUTÉN,TEJ,TOJÁS,CUKOR,SZÓJAMENTES)



Alapanyagok:
Ételallergia Abc

Hozzávalók:
25 dkg Il pne di anne glutén,tej,tojásmentes liszt (itt találod)
10 dkg Nutri free mix per pane (itt találod)
1 ek útifűmaghéj
5 gr porélesztő

kenyér fűszerkeverék
2 dkg lenmagpehely
1 ek burgonyapehely
kb. 5 dl víz
1 ek olaj

+ szezámmag vagy lenmag

Elkészítés:
Az összes alapanyagot egy tálban alaposan kidolgozzuk, majd egy nagyon vékonyan kiolajozott jénaibe tesszük, majd hagyjuk egy órát kelni
Majd a tetejét szezámaggal megszórjuk (lehet lenmag is).
Majd 180 fokra előmelegített sütőben kb 40 perc alatt megsütjük.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése