2016. január 1., péntek

RÁKÓCZI TÚRÓS KEHELY (GLUTÉN,LAKTÓZ,TOJÁS,CUKOR,SZÓJAMENTES,SZÉNHIDRÁT CSÖKKENTETT)


Alapanyagok:
Ételallergia Abc

Hozzávalók (2 db pohárhoz - mint a képen látható)
20 dkg laktózmentes túró
édesítő
vanília aroma
1 dl kókuszkrém - Alpro
1 kk konjak liszt

barack lekvár - házi "mentes"

1 db tojásfehérje
pici só
édesítő

kb 5-10 dkg "mentes" keksz (diétánknak megfelelő)

Elkészítés:
A túrókrémhez az alapanyagokat alaposan kikeverjük.
A tojásfehérjéből kemény habot verünk, icipici sót teszünk bele, meg egy kk édesítőt, majd tovább verjük.
Majd sütőpapírra kanalazzuk, 180 fokon megsütjük.
Közben poharakba rétegezzük a dolgokat.
Alulra morzsoljuk a kekszet, rá a túrókrém, majd lekvár, és így sorba, majd a tetejére a megsült hab jön.









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése