2016. január 10., vasárnap

SZEDRES - KAKAÓS OMLÓS KALÁCS (GLUTÉN,TEJ,CUKOR,SZÓJAMENTES)



Alapanyagok:
Ételallrgia Abc

Hozzávalók:
3 db tojás
1 ek útifűmaghéj (itt találod)
10 dkg növényi margarin
4 dkg DW1:4 édesítő
vaníliaaroma
15 dkg mandulaliszt
1 cs sütőpor
15 dkg Il pane di ane glutén,tej,tojásmentes sütiliszt (itt találod)
1 doboz rizskrém - Alpro

10 dkg szeder
2 ek cukrozatlan kakaópor

Elkészítés:
Az összes alapanyagot alaposan össze turmixoljuk, majd kétfelé vesszük.
Az egyikbe belekeverjük a kakaóport.
Fogunk egy szilikonformát (nálam kuglóf volt), bele öntjük a kétféle massza felét, villával összekeverjük, majd jön a szeder, és a masszák másik része, majd kever megint.
180 fokra előmelegítjük a sütőt és formától függően megsütjük (nálam kb 45 perc volt).








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése