2016. január 20., szerda

VANÍLIÁS - MAZSOLÁS - MANDULÁS CSAVART (GLUTÉN,TEJ,TOJÁS,CUKOR,SZÓJAMENTES)


Alapanyagok:
Ételallergia Abc

Hozzávalók:
10 dkg Il pane di Anne glutén,tej,tojásmentes kenyérliszt (itt találod)
10 dkg Schar Mix B (itt találod)
15 dkg Nutri free mix per pane (itt találod)
édesítő
1,5 ek útifűmaghéj
6 gr porélesztő
5 dkg növényi margarin olvasztva
kb. 4 dl kókusztej

+ mazsola
+ mandula
+ rizskrém - vanília aroma - édesítő keveréke

+ olvasztott növényi margarin (tojás fogyasztóknak tojás ) a kenéshez

Elkészítés:
Az alapanyagokat alaposan kidolgozzuk, majd hagyjuk kelni egy órát.
Majd lisztezett lapra tesszük, kinyújtjuk, megkenjük a vaníliás keverékkel, megszórjuk mazsolával és mandulával, majd feltekerjük.
Majd hosszában 3 részre vágjuk, és összefonjuk, majd csigába tekerjük.
Megkenjük olvasztott margarinnal (tojás fogyasztók tojással), majd 180 fokra előmelegített sütőben kb 30-40 perc alatt megsütjük.






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése