2016. március 13., vasárnap

ZÖLDSÉGGEL TÖLTÖTT FŰSZERES CSIRKECOMBOK (GLUTÉN,TEJ,TOJÁS,CUKOR,SZÓJAMENTES)


Hozzávalók:
3 db egész csirkecomb
5 szál sárgarépa
2 szál fehérrépa
3 fej hagyma
olaj
gyros fűszerkeverék
tárkony
Elkészítés:
A sárga és fehérrépát megpucoljuk, megmossuk, fldaraboljuk, majd előfőzzük.
A csirkét alaposan megmossuk, majd amikor megfőttek a répák, akkor fogjuk és a csirkecomb bőre alá teszünk belőle, majd sütőpapíros tepsire tesszük.
Az olajjal kikeverjük a fűszereket, majd megkenjük vele a combokat, majd a maradék zöldséget is bee öntjük a tepsibe, azpkat is megkenjük, bele tesszük a megpucolt, megmosott és negedekre vágott hagymát.

Leferdjük alufóliával, majd negyven percig sütjük 180 fokon légkeverésen, majd leszedjük róla az alufóliát és aranybarnára sütjük (kb 20 perc ).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése