2016. július 4., hétfő

MEGGYES TORTA (GLUTÉN,TEJ,TOJÁS,CUKOR,SZÓJAMENTES)



Hozzávalók.
Keksz alap:
1 cs Mester keksztekercs por (350 gr)
1,5 dl kókusztejszín
25 dkg margarin
25 dkg meggylekvár
+ ízlés szerint édesítő
Gyümölcs réteg:
20 dkg meggybefőtt (nekem cukormentes házi volt)
0,5 dl kókusztej
10 gr Mester vaníliás pudingpor
kb 30 gr útifűmaghéj
ízlés szerint édesítő
+ mester diabetikus étbevonó vagy házi csoki

Elkészítés:
A keksz alapot kidolgozzuk  - keksztekercs por, kókusztejszín , margarin, lekvár, édesítő -, majd egy torta forma aljára nyomkodjuk a felét.
Betesszük a hűtőbe.
Majd a befőttet leturmixoljuk, és hozzáadjuk a gyümölcs réteg többi alapanyagát, és aaposan kikeverjük, majd rátesszük a kekszrétegre.
Majd a maradék kekszréteg jön a tetejére, és csokival zárjuk.
Ízlés szerint díszítjük.

VIDEÓ:






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése