2016. szeptember 12., hétfő

EPRES-CSOKIS-HABOS PISKÓTA (GLUTÉN,TEJ,CUKOR,SZÓJAMENTES)




Hozzávalók:
3 db tojás
3-4 ek eritrit (ITT) , aki édesebbre szeretné a piskótát, lehet többet is!!
7 dkg margarin
25 dkg Mester süteményliszt (ITT)
3 ek rizstejszín - Alpro
10 dkg eper
4 dkg sütőpor
0,5 dl rizstej - Alpro
Puding:
40 gr Mester csokoládé pudingpor (ITT)
3,5 dl rizstej
ízlés szerint édesítő
+
3 dl Meggle decor - felverve habnak
+ Mester holland kakaópor (ITT)

Elkészítés:
A piskóta alapanyagait alaposan kikeverjük, majd 180 fokon kb 20-30 perc alatt megsütjük.
A pudingot megfőzzük és a piskótára tesszük.
Majd pedig ha meghült, akkor tejszínhabbal borítjuk és megszórjuk kakaóporral.
Érdemes egy napot összeállni hagyni!!!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése