2016. szeptember 19., hétfő

GUMICUKI SÜTI (GLUTÉN,TEJ,CUKOR,SZÓJAMENTES)



Hozzávalók:
Piskóta:
15 dkg Nocarb kakaós muffin por
3,2 dl víz
1-2 ek édesítő (1:4)
3 dkg kókuszolaj
Töltelék:
9 gr Nocarb gumicukor alap
kb 10 dkg meggy
kókusztej (ebből kb 3,5 dl)

Elkészítés:
A piskóta hozzávalóit kikeverjük, majd 180 fokon egy 18x18 as formában kb 20-25 perc alatt megsütjük.
Közben elkészítjük a gumicukros tölteléket.
A meggyet a kókusztejjel összeturmixoljuk, majd megnézzük, hogy 4 dl legyen - ha nem elég akkor adunk még egy kis kókusztejet hozzá. (Én fagyasztott meggyet használtam, így kiengedéskor némi leve is volt!).
Ezt egy lábasba tesszük, majd édesítjük, hozzáadjuk a gumicukor alapot és összefőzzük, majd megtöltjük vele a süteményt (tetejére is kenhetünk!).




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése