2016. szeptember 5., hétfő

MEGGYKRÉMES PISKÓTA (GLUTÉN,TEJ,CUKOR,SZÓJAMENTES)




Hozzávalók:
4 db tojás4 gr sütőpor
1-2 ek Nocarb 1:7 édesítő (ITT)
3 dkg Nocarb rost sütőmix (ITT)
2 kk vanília aroma
Krém:
20 dkg meggy
1 dl kókuszkrém
zselatin (nekem nagy csomagos volt, abból meleg vízbe oldottam fel 1 ek val, és adtam a meggyhez)
+ paleo csoki

Elkészítés:
A piskótához a tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjéből kemény habot verünk, majd folyamatosan hozzáadunk mindent, kikeverjük.
Majd szilikon formába tesszük (18X18) és kb 20 perc alatt megsütjük.
A krémhez összeturmixoljuk a hozzávalókat, majd ha meghűlt a piskóta, akkor kettévágjuk és megtöltjük,csokival borítjuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése