2016. december 17., szombat

"TEJSZÍNES" - ÉDESKÖMÉNYES CSIRKE (GLUTÉN,TEJ,TOJÁS,CUKOR,SZÓJAMENTES)



Hozzávalók:
1 egész csirkemell
1 kisebb édeskömény
2 db vöröshagyma
2 db kisebb pritamin paprika

szárított petrezselyem
szárított metélőhagyma
4 dl rizstejszín - Alpro
1,5 ek barna rizsliszt
olaj

Elkészítés:
A csirkét megmossuk, apróra felvágjuk.
A hagymát,édesköményt,paprikát megmossuk, felcsíkozzuk.
Az olajon a paprikát megpároljuk, majd rátesszük a paprikát,édesköményt és sózzuk.
Kissé megpuhítjuk , majd hozzáadjuk a csirkét, megpirítjuk.
A rizstejszínbe keverjük a metélőhagymát és petrezselymet, majd felöntjük vele a csirkét.
Puhára főzzük.
Végük a szószból kiszedünk és kikeverjük a rizsliszttel, besűrítjük, majd tálalható.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése